Bank Leumi Romania a lansat un depozit in euro cu dobanda fixa de 5% pe an

Bank Leumi Romania a lansat, astazi, un depozit - EuroEstival - cu o dobanda fixa de 5% pe an, fara capitalizare, care poate fi constituit pe o perioada de trei luni.

Depozitul in euro se adreseaza atat firmelor, cat si populatiei, iar suma de infiintare a acestuia nu trebuie sa fie mai mica de 5.000 euro. La scadenta, depozitul si dobanda aferenta vor fi virate in contul curent al clientului.

Oferta Bank Leumi Romania este valabila in intervalul 16 iunie - 5 septembrie 2008.

Grupul israelian Leumi, actionarul majoritar al Bank Leumi Romania, a intrat pe piata romaneasca in august 2006, dupa preluarea pachetului majoritar, de 99,27% din actiuni, al Eurom Bank de la firma olandeza Kolal BV, pentru care a platit 34 milioane dolari. In prezent, Bank Leumi le-Israel detine 99,89% din capitalul social al Bank Leumi Romania.

In primul trimestru al acestui an, Bank Leumi Romania a afisat un profit net de 1 milion dolari, comparativ cu pierderea de 200.000 dolari din intervalul similar al anului trecut, in timp ce activele bancii au sporit cu 81,7% pana la 470,3 milioane dolari.

Activele totale ale grupului Leumi s-au ridicat la 83,9 miliarde dolari la sfarsitul primului trimestru din 2008, in crestere cu 2,7% fata de cele din primul trimestru al anului trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri