Piraeus Bank Romania a lansat un depozit - Crescator - cu dobanda progresiva de pana la 17% pentru economiile in lei, respectiv la 10% pentru cele in euro, cu o perioada de maturitate de 6 si 12 luni, oferta vizand populatia.

Depozitul poate fi constituit pe o perioada de 6 sau 12 luni, iar in cazul lichidarii depozitului inainte de termen, banca garanteaza bonificarea procentului de dobanda aferent primei luni, fara a penaliza beneficiarul prin aplicarea dobanzii de cont curent, ca in cazul celorlalte depozite.

Suma minima pentru constituirea depozitelor in lei este de 7.500 lei, iar pentru cele in moneda unica europeana - de 2.000 euro.

La depozitele in lei constituite pe 6 luni, dobanda creste de la 6% in prima luna, la 16% in luna a 6-a, iar pentru cele in euro, urca de la 2,75% la 8,75% pe an.

O persoana care economiseste cel putin 7.500 lei pe o perioada de 1 an, primeste o dobanda anuala de 6,5% in prima luna, care va creste progresiv pana la 17% in luna de maturitate a depozitului. Pentru un depozit de cel putin 2.000 euro cu maturitatea la un an, banca plateste o dobanda anuala de 3% in prima luna, urmand ca aceasta sa ajunga la 10% in luna a 12-a, se mai arata in comunicat.

In plus, beneficiarul poate suplimenta de pana la cinci ori suma initiala a depozitului, in orice moment pana la data scadenta.

Piraeus Bank Romania este parte a Piraeus Bank Group, cu afaceri concentrate in principal in zona Europei de Sud-Est, dar cu prezenta si in centrele financiare din Londra si New York. Piraeus Bank Group are in prezent 744 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si