Asitrans-EuroIns a deschis a 18-a unitate in franciza

Compania de asigurari Asitrans-EuroIns a deschis 18 unitati in sistem de franciza de la inceputul anului, urmand sa mai deschida o franciza in perioada imediat urmatoare.

Euroins Romania deschide inca o franciza in Bucuresti. Astfel, incepand cu aceasta luna, clientii nostri ne vor putea gasi pe Bulevardul Basarabia nr. 14, din sectorul 2. Noua locatie este a 18-a franciza deschisa de EuroIns in tara de la inceputul anului.

"Am inceput acest business deoarece este o oportunitate excelenta de a-mi consolida veniturile. Mai mult, am in plan sa mai deschid o franciza EuroIns in tara, in urmatoarea perioada. Lucrez deja in asigurari de cativa ani si stiu ca se poate obtine un profit destul de mare daca esti perseverent si crezi in ceea ce faci", este de parere noul partener EuroIns.

Inca de la inceputul anului, EuroIns Romania a introdus acest nou sistem de franciza pe piata asiguratorilor. Pentru anul 2008, EuroIns nu percepe taxa de deschidere a francizei.

De asemenea, pe langa investitia initiala, investitorul nu trebuie sa suporte redevente periodice si taxa de publicitate, in alte cazuri acestea avand valori cuprinse intre 4 si 8% din cifra de afaceri. Partenerul este liber sa stabileasca structura de personal pentru unitatea coordonata si sa aleaga persoanele necesare desfasurarii activitatii.

EuroIns Romania a inregistrat in primul trimestru al anului 2008 o crestere de 26% fata de perioada similara a anului precedent. Astfel, primele brute subscrise in perioada amintita se ridica la valoarea de 35.366.830 lei. In anul 2007 primele brute subscrise de catre EuroIns Romania au totalizat 91.173.395 lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri