Omniasig a demarat, ca in fiecare an, campania promotionala RCA de vara, care se desfasoara in perioada 20 iunie - 31 iulie.

Desfasurata sub sloganul "La Omniasig ai un RCA de vacanta placuta!", campania incepe pe 20 iunie si se va termina la data de 31 iulie 2008. Campania este valabila in toate sucursalele, agentiile si punctele de lucru Omniasig, precum si in intreaga retea de hypermarketuri Carrefour.

Omniasig este prezenta pe piata asigurarilor din Romania de 13 ani. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group, dovedind astfel ca se poate ridica la standardele internationale ale grupului austriac. Grupul VIG este reprezentat in Romania si prin companiile: Omniasig Asigurari de Viata, Unita, Agras si Asirom. In prezent, Omniasig este pe locul al doilea in Romania. Vienna Insurance Group, prin toate companiile detinute, este pe primul loc pe piata asigurarilor din Romania.

Vienna Insurance Group este Grupul de asigurari lider in Europa Centrala si de Est, cu sediul central in Viena. In afara pietei locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activa, prin filiale si grupuri de asigurari, in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. De asemenea, are sucursale si in Italia si Slovenia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Risc sistemic pe RCA? Doi asiguratori controleaza 70% din piata