Bancpost acorda credite de nevoi personale in lei si euro fara comision de acordare intre 16 iunie si 15 august.

Astfel, pentru toate creditele de nevoi personale in lei si euro acordate in perioada campaniei promotionale, clientii nu vor mai plati comsionul de acordare de 2,5% si vor putea astfel utiliza integral suma acordata. Oferta promotionala se aplica si creditelor de nevoie personale pentru refinantare.

Creditul Imediat este un credit de nevoi personale disponibil in lei, euro si franci elvetieni cu valoarea de pana la 30.000 euro, cu o dobanda incepand de la 8,5% si o perioada de creditare de maximum 10 ani.

Bancpost este membra a grupului Eurobank EFG, o organizatie bancara internationala cu active totale de peste 68,4 miliarde euro. Grupul are peste 22.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteua proprie de peste 1.500 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

In zona largita a Europei Centrale si de Sud Est (Noua Europa) s-a pozitionat intre bancile de varf in toate tarile in care si-a stabilit prezenta si anume in Bulgaria, Romania si Serbia. Incepand din 2006, grupul Eurobank EFG a intrat si pe pietele din Polonia, Turcia, Ucraina si Cipru. Eurobank EFG a investit pana in prezent aproximativ 2 miliarde euro in "Noua Europa".

Eurobank EFG este membra a EFG Group, al treilea grup bancar ca marime din Elvetia, dupa UBS si Credit Suisse. Eurobank EFG este totodata una dintre cele mai mari companii elene listate la bursa, din punct de vedere al capitalizarii, avand o baza ampla de actionari de peste 210.000.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si