Bram Boon va prelua conducerea biroului ING Asigurari din Grecia, de la 1 octombrie, dupa patru ani de conducere a ING Asigurari de Viata, iar pana la numirea unui nou director general, interimatul va fi asigurat de Cornelia Coman, actualul director general adjunct.

"Misiunea mea aici s-a incheiat. ING este in acest moment foarte bine pozitionata, atat pe piata asigurarilor de viata, cat si pe piata de pensii private si pe cea de pensii facultative, iar planurile noastre de viitor nu pot decat sa consolideze pozitia", a declarat, miercuri, directorul general al ING Asigurari de Viata, Bram Boon.

ING Asigurari de Viata vrea sa-si sporeasca venitul din prime cu 22% in 2008.

"Eforturile noastre se vor indrepta catre cresterea venitului din prime cu 22% si obtinerea unui numar de 110.000 de noi contracte", a mai spus Boon, referindu-se la planurile companiei pentru acest an.

De asemenea, ING Asigurari de Viata vrea sa-si majoreze cota de piata la 30% pe segmentul pensiilor facultative (pilonul III).

ING Asigurari de Viata a inceput colaborarea cu Posta Romana, prin care angajatii Postei beneficiaza de pensii facultative, motiv pentru care au fost emise, deja, 10.608 contracte ING Optim, iar miercuri se incaseaza prima contributie pentru acestea, a anuntat directorul companiei de asigurari, citat de NewsIn.

Aproximativ 3.000 de noi contracte vor fi semnate pana la sfarsitul acestei luni.

"Contractele au fost semnate prin intermediul unui broker, ceea ce reprezinta un pas inainte in dezvoltarea si consolidarea acestui canal de distributie - un obiectiv important pe care ni l-am fixat pentru acest an", a declarat directorul general al ING Asigurari de Viata, Bram Boon.

"Suntem cu atat mai fericiti cu cat Posta Romana a oferit angajatilor sai posibilitatea de a alege din ofertele mai multor administratori de pe piata, iar ei au ales ING intr-o proportie extraordinara de 75%", a adaugat Boon.

Directorul ING Asigurari de Viata a adaugat ca, in cei 11 ani de activitate ai Postei Romane, "ponderea asigurarilor de viata a crescut substantial, un rol important avandu-l introducerea sistemelor de pensii private".

Bram Boon a adaugat ca ING se orienteaza mai ales catre pensiile facultative, "care au un potential ridicat".

Posta Romana plateste contributii lunare de cate 60 lei pentru pensia facultativa a fiecarui angajat, dar de astfel de pensii nu beneficiaza decat persoanele care sunt angajate in cadrul companiei de cel putin cinci ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri