Banca Comerciala Carpatica (BCC) percepe o dobanda anuala fixa de 4,95% pe an in primele sase luni pentru creditele in euro "Casa 9" pe care le contracteaza clientii pana pe 31 iulie.

Nivelul mai redus al dobanzilor si comisioanelor percepute de banca in perioada promotionala determina o dobanda anuala efectiva (DAE) mai mica, ceea ce ar trebui sa ajute clientii sa poata imprumuta sume mai mari de bani, au explicat reprezentantii bancii.

"Pentru a raspunde mai bine nevoilor de finantare ale clientilor actuali si potentiali, pe langa dobanda promotionala de 4,95%, Banca Comerciala Carpatica ofera posibilitatea achizitionarii cardului de credit Visa Classic a carui dobanda de baza poate scadea pana la 17% pentru clientii care opteaza pentru Creditul Casa 9. Mai mult, la emiterea cardului de credit Visa Classic, nu se percepe taxa de emitere card si nici taxa de administrare a contului de card", a spus directorul general adjunct al BCC, Camelia Aron.

BCC acorda creditul Casa 9 atat pentru cumpararea sau construirea de imobile cu destinatie locativa, cat si pentru amenajarea sau extinderea acestora. Persoanele eligibile sunt cele a caror varsta maxima este de 70 de ani la sfarsitul perioadei de creditare. Perioada maxima de creditare este de 35 de ani, iar aportul minim consta in 10% din valoarea investitiei.

Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitie, gratuit, serviciul de internet banking – BCC e-Smart – care permite efectuarea operatiunilor bancare de la distanta.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital majoritar romanesc ale carei actiuni sunt listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti (BVB). BCC are in prezent o retea de 241 unitati teritoriale, 224 de bancomate si 33 de automate de schimb valutar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dupa ce a crescut avansul la ipotecare, Raiffeisen anunta noi scumpiri