Nivelul mai redus al dobanzilor si comisioanelor percepute de banca in perioada promotionala determina o dobanda anuala efectiva (DAE) mai mica, ceea ce ar trebui sa ajute clientii sa poata imprumuta sume mai mari de bani, au explicat reprezentantii bancii.

"Pentru a raspunde mai bine nevoilor de finantare ale clientilor actuali si potentiali, pe langa dobanda promotionala de 4,95%, Banca Comerciala Carpatica ofera posibilitatea achizitionarii cardului de credit Visa Classic a carui dobanda de baza poate scadea pana la 17% pentru clientii care opteaza pentru Creditul Casa 9. Mai mult, la emiterea cardului de credit Visa Classic, nu se percepe taxa de emitere card si nici taxa de administrare a contului de card", a spus directorul general adjunct al BCC, Camelia Aron.

BCC acorda creditul Casa 9 atat pentru cumpararea sau construirea de imobile cu destinatie locativa, cat si pentru amenajarea sau extinderea acestora. Persoanele eligibile sunt cele a caror varsta maxima este de 70 de ani la sfarsitul perioadei de creditare. Perioada maxima de creditare este de 35 de ani, iar aportul minim consta in 10% din valoarea investitiei.

Citeste si:

Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitie, gratuit, serviciul de internet banking – BCC e-Smart – care permite efectuarea operatiunilor bancare de la distanta.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital majoritar romanesc ale carei actiuni sunt listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti (BVB). BCC are in prezent o retea de 241 unitati teritoriale, 224 de bancomate si 33 de automate de schimb valutar.