Alpha Bank plateste dobanzi mai mari cu pana la 0,5 puncte procentuale la depozitele in lei deschise de populatie, in functie de scadenta si mareste valoarea indicelui euribor cu 0,4%, la 5,121%, care modifica ratele de dobanda la creditele in euro.
Incepand cu data de 1 iulie 2008, Alpha Bank Romania modifica dobanzile la produsele de economisire in lei si in valuta, oferite persoanelor fizice si dobanzile variabile la creditele pentru investitii imobiliare in euro.

Dobanzile aferente depozitelor la termen constituite in lei cresc la 8,75%p.a. pentru cele pe o perioada de o luna si la 9%p.a, pentru economiile pe termen de 2 luni.

De asemenea, dobanda aferenta contului Alpha Premier constituit in euro creste pe fiecare interval, ajungand pana la 4%.

Dobanda se calculeaza la soldul contului si se capitalizeaza lunar. Clientii primesc dobanda pentru tot disponibilul din cont, fara o limita maxima sau minima. In plus, veniturile din dobanzile aferente contului curent Alpha Premier sunt scutite de impozit.

Totodata, in luna iulie Alpha Bank desfasoara campania prin care ofera clientilor dobanzi promotionale la certificatele de depozit cu cupoane in lei sau euro. Promotia este valabila pentru certificatele de depozit constituite pana la 31 iulie 2008.

Produse destinate persoanelor fizice, certificatele de depozit, beneficiaza de dobanzi atractive, pentru cele constituite in lei acestea ajungand pana la 11.00% p.a, iar pentru cele in euro, pana la 5,50% p.a.

Alpha Bank Romania utilizeaza pentru stabilirea ratei dob¬anzii de referinta la creditele de investitii imobiliare Alpha Housing in euro cu dobanda variabila cotatia indicelui Euribor la 6 luni. Aceasta masura aduce un plus de transparenta si o corelare stransa cu fluctuatiile piete financiare bancare internationale.

Incepand cu data de 1 iulie 2008, valoarea indicelui Euribor la 6 luni este 5,121% p.a.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri