Banca Transilvania a ajuns la o retea teritoriala de 500 de unitati, dupa ce institutia de credit a programat pentru astazi inaugurarea unei noi agentii in Oradea, pragul precedent, de 400 de sedii, fiind atins in luna august a anului trecut.
"Avem acum peste 1,25 milioane de clienti activi, iar cu aceasta unitate am atins o cifra rotunda a numarului de unitati. 500 de sedii in toata tara inseamna pentru noi atingerea unuia dintre obiectivele majore pentru acest an", a declarat Robert Rekkers (foto), directorul general al Bancii Transilvania

Pentru acest an, banca are un buget de investitii de 46,35 milioane de euro, suma fiind alocata, cu prioritate catre consolidarea retelei teritoriale, achizitionarea si implementarea unui sistem IT de core-banking si catre subsidiarele grupului.

In primul semestru al acestui an, Banca Transilvania a inaugurat, in medie, noua unitati pe luna.

Profitul brut al Bancii Transilvania a crescut in primele trei luni ale anului cu 65% fata de perioda similara a lui 2007, pana la 60,26 milioane lei (16,9 milioane euro), pe fondul obtinerii unor venituri mai mari cu 33%.

La sfarsitul lunii martie, activele Bancii Transilvania au ajuns la 14,93 miliarde lei (4 miliarde euro), cu 8% mai mari fata de sfarsitul anului 2007, cand activele erau de 13,88 miliarde lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri