Banca Comerciala Romana (BCR) va modifica, din 14 iulie, programul de lucru cu publicul in sucursale si agentii, care va incepe de la ora 9.00 si se va incheia intre orele 17 si 18.30, in functie de tipul unitatilor.
Astfel, din 14 iulie, unele unitati mici vor incheia programul cu publicul la ora 17, celelalte unitati de talie redusa urmand sa lucreze cu clientii pana la ora 17.30, la fel ca si o parte din cele mijlocii.

Unele unitati mari si mijlocii vor lucra cu publicul intre orele 9 si 18, intervalul de lucru fiind in acest caz "glisat" cu o jumatate de ora, fata de 8.30-17.30 in prezent.

In schimb, unele unitati mari (peste 50 de sucursale) vor lucra cu publicul intre orele 9 si 18.30, au mai precizat reprezentantii BCR.

Toate agentiile, cu exceptia celor din marile centre comerciale, vor incepe programul cu publicul de la ora 9.00, fata de ora 8.30 in prezent. Unitatile BCR din centrele comerciale vor avea un program special similar centrelor in care sunt amplasate.

Decizia BCR vine dupa o analiza a intervalelor preferate de clienti, care a aratat ca acestia solicita serviciile BCR mai ales pe parcursul dupa-amiezii, se mentioneaza in comunicat.

Astfel, noul program este menit sa ofere clientilor mai mult timp dupa-amiaza si seara pentru depunerea unui dosar de credit, pentru deschiderea unui cont curent, pentru tranzactii sau pentru consiliere.

In ziua de sambata, BCR are deschise unitatile mari, jumatate din unitatile medii si un numar redus de unitati mici care inregistreaza un numar mare de operatiuni, se mai arata in comunicat.

Noul program de lucru va fi imntrodus si in unitatile nou infiintate, in functie de marimea acestora.

Centrele de afaceri corporate vor fi deschise pentru firmele mici si mijlocii (IMM) de luni pana vineri, intre orele 9 si 17.

BCR, cea mai mare banca dupa active din Romania, are in prezent o retea de 591 de sucursale si agentii de retail (populatie si microintreprinderi) si 52 unitati specializate pe segmentul de corporate (IMM-uri si companii mari).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri