Libra Bank lanseaza un depozit cu asigurare de viata

Libra Bank a lansat un produs de economisire in lei, cu asigurare de viata, la care ofera o dobanda fixa anuala de cel mult 11,10% la suma economisita, cu plata la scadenta, perioada de maturitate fiind de sase sau 12 luni.

Depozitul Partener este destinat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani. Pana la 31 august, banca ofera un bonus de 0,6% la dobanda standard, bonificatia totala a clientului fiind astfel de 10,85% pe an la depozitele la 6 luni si de 11,10% pe an la cele la 12 luni.

Pentru obtinerea acestei dobanzi, clientii au nevoie de un sold minim de 150 lei, iar valoarea maxima a sumei depozitate poate fi de pana la 87.500 lei.

In ceea ce priveste componenta de asigurare de viata, polita de asigurare se initiaza la constituirea depozitului in favoarea titularului contului de depozit, fiind platita de Libra Bank catre asiguratorul Allianz-Tiriac Asigurari SA.

Polita de asigurare de viata acopera riscul de deces din orice cauza si este valabila pe perioada de constituire a depozitului. Suma asigurata este egala cu valoarea depozitului constituit, potrivit datelor bancii.

Libra Bank este controlata de fondul american New Century Holdings, care are investitii de peste 300 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri