Libra Bank a lansat un produs de economisire in lei, cu asigurare de viata, la care ofera o dobanda fixa anuala de cel mult 11,10% la suma economisita, cu plata la scadenta, perioada de maturitate fiind de sase sau 12 luni.
Depozitul Partener este destinat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani. Pana la 31 august, banca ofera un bonus de 0,6% la dobanda standard, bonificatia totala a clientului fiind astfel de 10,85% pe an la depozitele la 6 luni si de 11,10% pe an la cele la 12 luni.

Pentru obtinerea acestei dobanzi, clientii au nevoie de un sold minim de 150 lei, iar valoarea maxima a sumei depozitate poate fi de pana la 87.500 lei.

In ceea ce priveste componenta de asigurare de viata, polita de asigurare se initiaza la constituirea depozitului in favoarea titularului contului de depozit, fiind platita de Libra Bank catre asiguratorul Allianz-Tiriac Asigurari SA.

Polita de asigurare de viata acopera riscul de deces din orice cauza si este valabila pe perioada de constituire a depozitului. Suma asigurata este egala cu valoarea depozitului constituit, potrivit datelor bancii.

Libra Bank este controlata de fondul american New Century Holdings, care are investitii de peste 300 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri