Intesa Sanpaolo Bank Romania a deschis, in prima jumatate a acestui an, 18 noi unitati, extinzandu-si astfel reteaua pana la 68 de sucursale si agentii, si vrea sa ajunga, pana la sfarsitul lui 2008, la un numar total de 90 de unitati, a anuntat banca.

Cele mai noi sucursale din reteaua bancii au fost deschise in Targoviste si Vaslui, iar ultima agentie a Intesa Sanpaolo Bank a fost inaugurata la Salonta.

"Recent, grupul Intesa Sanpaolo a realizat o infuzie de capital de 100 milioane euro pentru sustinerea dezvoltarii bancii din Romania. Pana la finalul acestui an ne vom dubla practic reteaua, dupa ce vom deschide alte 22 de unitati, urmand ca in prima parte din 2009 sa ajungem la 120 de sucursale", a declarat directorul general adjunct al bancii, Riccardo Parasporo.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo si a obtinut, in primul trimestru din 2008, un profit net de 3,33 milioane lei, in crestere cu 175% fata de perioada similara din 2007. Activele totale ale bancii au ajuns la peste 2 miliarde lei (peste 560 milioane euro) la sfarsitul lui martie 2008, in crestere cu 90% fata de martie 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Legea darii in plata: Cate sesizari au depus bancile la CCR