Credit Europe Bank a emis 300.000 de carduri Avantaj

Credit Europe Bank a depasit plafonul de 300.000 de carduri de credit CardAvantaj emise de la lansarea acestuia, a anuntat banca intr-un comunicat.

Cardurile de credit CardAvantaj sunt emise atat sub licenta VISA, cat si MasterCard, au utilizare atat nationala, cat si internationala si ofera avantajul cumparaturilor cu plata in rate, 0% dobanda, si, mai mult decat atat, bonus pentru fiecare tranzactie comerciala efectuata. Cumparaturile cu plata in rate cu 0% dobanda sunt valabile in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, retea ce numara la ora actuala peste 5.000 de comercianti.

Cardul poate fi utilizat pentru o paleta larga de achizitii: de la bijuterii la bilete de avion, vacante, haine si accesorii, cosmetice sau decoratiuni interioare, plata in baruri, hoteluri sau restaurante.

Pentru cardul de credit CardAvantaj, Credit Europe Bank ofera perioada nelimitata de creditare, cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de 5% din suma totala utilizata; de asemenea clientul poate retrage intreaga limita de credit acordata de catre banca. Pentru cardurile de credit, banca nu solicita giranti sau alte garantii suplimentare.

Credit Europe Bank (Romania) SA a intrat pe piata cardurilor in octombrie 2003, prin lansarea, in colaborare cu Bucuresti Mall, a primului card de cumparaturi de tip proprietar din Romania, CardAvantaj - produs ce a fost distins cu premiul “Premiera Anului” la cea de-a treia editie a Galei No-Cash.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri