Volumul de credite finantat de Porsche Bank a sporit de doua ori si jumatate in iunie, fata de acelasi interval al anului trecut, odata cu inceperea programului REMAT (numit Rabla), prin care clientii pot cumpara o masina noua cu un discount, in schimbul casarii celei vechi.
Porsche Bank a acordat in ultimele doua saptamani din luna iunie, doar prin programul REMAT, credite auto de 3,6 milioane lei (circa 1 milion euro).

"La fel ca si anul trecut, vedem REMAT ca pe o buna ocazie pentru clienti de a-si schimba masinile, cu ajutorul unui sprijin financiar bun", a spus Kurt Leitner, director general al Porsche Finance Group.

Potrivit datelor companiei, cea mai frecventa valoare a unui credit in timpul programului REMAT variaza intre 6.000 si 8.000 de euro.

"Potentialul pietei auto din Romania este inca puternic, piata fiind acum mult mai matura, iar clientii sunt tot mai sofisticati si stiu foarte bine ce isi doresc. In aceste conditii, serviciile financiare profesioniste si specializate diferentiaza jucatorii de pe piata – clientii nu-si permit sa piarda timpul, iar noi respectam acest lucru", a concluzionat Kurt Leitner.

Totodata, in urma programului REMAT, Porsche Bank a simplificat si procedurile de acordare a creditelor, pentru a creste gradul de confort al clientului si pentru a economisi timp, prin reducerea volumului de documente pe care trebuie sa le completeze.

Astfel, exista doar un singur contract atat pentru credit cat si pentru garantie, precum si un singur formular atat pentru cererea de credit cat si pentru deschiderea contului.

"Tot ce au clientii de facut dupa semnarea contractului este sa mearga la dealer si sa ridice masina, cand totul este gata", a mai spus Leitner.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include patru companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri