Alpha Bank a majorat, de luni, dobanzile la produsele de economisire pentru populatie, cu pana la 2 puncte procentuale pentru produsele in lei si 0,8 puncte procentuale pentru cele in euro, dupa cum au declarat reprezentantii companiei.

Dobanzile aferente depozitelor la termen cresc cu 0,25 puncte procentuale, pana la 10,25% pe an pentru cele constituite in lei si cu 0,25 puncte procentuale la euro, pana la 5,25% pe an, pentru depozitele pe perioade de pana la 6 luni.

Cea mai mare dobanda pentru un depozit la termen in lei, de 17,25% pe an, este oferita de banca pentru produsul de economisire "Alpha Progressive", constituit pe 12 luni, cu 2 puncte procentuale mai mult fata de nivelul anterior. Acelasi produs este cel mai bine remunerat si in euro, cu o dobanda de 9,8%, de la 9%, tot pentru o perioada de constituire de un an.

Pentru intervalul maximal al disponibilului, dobanda contului Alpha Premier ajunge la 9,50% pe an la lei, de la 9%, si 4,25% pe an la euro, de la 4%. Contul de economisire pentru copii Alpha Dreams in lei ofera dobanda de 10% pe an, cu 0,75 puncte procentuale mai mare si de 5,25% la cele in euro, cu 0,25 puncte procentuale mai mult.

Totodata, pana la 31 iulie certificatele de depozit cu cupoane pe 6 luni au dobanzi promotionale de 11,00% pe an la lei si 5,50% pe an la euro. Clientii care achizitioneaza acest produs pana la data mentionata participa la tragerile la sorti lunare ce se vor organiza din august pana in decembrie 2008. Castigul lunar consta intr-un voucher de 3.000 lei (suma neta) acordat in lunile august, septembrie, octombrie si noiembrie, iar in luna decembrie posesorii certificatelor de depozit aflate in circulatie pot castiga un autoturism marca Toyota Corolla.

Pentru toate depozitele costituite pe un termen de cel putin 3 luni de populatie, banca nu percepe comision pentru retragerea la scadenta a sumelor si a dobanzilor aferente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Ce trebuie să știi despre creditele garantate de stat în cazul IMM-urilor
Setari Cookie-uri