Bank of Cyprus a lansat un depozit in euro cu plata in avans a dobanzii aferente perioadei de depunere, ce poate ajunge la 5,75% pe an la depozitele pe 12 luni, suma minima de constituire fiind de 20.000 euro, a anuntat banca.

Depozitul poate fi constituit pe 3, 6 sau 12 luni, iar clientii au posibilitatea sa depuna suma obtinuta in acelasi depozit, beneficiind de o dobanda capitalizata de 6% pe an. Produsul este gestionat de sucursala Nicosia, dar poate fi accesat de la orice unitate a Bank of Cyprus.

Clientii care apeleaza la produsul "Tot inainte" au posibilitatea obtinerii unui descoperit de cont (overdraft) de 30% din suma depusa, fara ca acest lucru sa afecteze depozitul.

Bank of Cyprus pregateste o serie de produse, alaturi de noul produs lansat, care subliniaza intentiile de dezvoltare accelerata a bancii pe zona de retail, precizeaza banca.

Bank of Cyprus este prezenta pe piata romaneasca din martie 2007 pe sectorul institutiilor de leasing, iar in iulie 2007 a inceput operatiunile bancare, vizand in primul rand sectorul de corporate banking. Portofoliul de credite al bancii pe piata romaneasca a ajuns la 349 milioane euro la finalul lunii martie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cash sau card: Banii la saltea sau în contul bancar, unde sunt în siguranță?
Setari Cookie-uri