Bonficatiile sunt acordate de banca intre 21 iulie si 30 septembrie si nu necesita un prag obligatoriu al depozitului. BCR plateste dobanda aferenta depozitelor la scadenta.

Totodata, pentru scadentele la o luna si respectiv 2, 6, 9, 18, 24 si 36 de luni, incepand cu data de 14 iulie, banca bonifica dobanzi mai mari, fixe pe intreaga perioada a depozitului. Noile rate ale dobanzilor fixe sunt cuprinse intre 3,40% si 4,60% pe an, in functie de termenul ales de client si de valoarea depozitului pe care acesta il constituie.

Banca sustine ca masura de majorare a dobanzilor la depozite vine pe fondul incurajarii economisirii, in actualele conditii ale pietei.

BCR, membra a grupului financiar-bancar austriac Erste, gestioneaza, in prezent, active de peste 17,5 miliarde euro. Banca opereaza prin 597de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 52 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. BCR emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea de peste 1.600 de bancomate (ATM) si 14.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).