Divizia corporativa a UniCredit va asigura serviciile de gestiune a numerarului (cash management) pentru producatorul si distribuitorul de incaltaminte Geox Group in cateva din tarile Europei Centrale si de Est.
Toate soldurile conturilor Geox Group vor fi grupate si prezentate zilnic cu ziua scadentei originale, intr-un cont unic.

Aceasta concentrare a lichiditatilor (cash pooling) si soldarea la zero (zero balancing) vor fi disponibile in compania-mama din Italia si in sucursalele Geox din Germania, Austria, Ungaria, Slovacia si Republica Ceha. In cursul acestui an, serviciile vor fi disponibile si in cadrul filialei Geox din Romania.

Grupul financiar UniCredit opereaza in 23 de tari europene si pe alte 27 de piete. La sfarsitul lui 2007, S grupul gestiona active de 805 miliarde euro si avea o retea de 6.276 unitati.

Geox Group si-a inceput activitatea in anii '90, iar in prezent creaza, produce, promoveaza si distribuie incaltaminte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri