Compania de brokeraj in asigurari Total Advisor a intermediat, in primul semestru, vanzarea de polite de asigurari ale caror prime au totalizat 5,45 milioane lei, cu 65,5% mai mult fata de rezultatul din primul semestru al anului trecut.

In ceea ce priveste veniturile, Total Advisor raportat un avans de aproape 28%, inregistrand la sase luni venituri de 1,1 milioane lei, fata de 860.000 lei in perioada similara din 2007.

Directorul general al firmei, Victor Sraer, estimeaza pentru intreg anul 2008 venituri totale de aproximativ 1 milion de euro, pe fondul unor subscrieri intermediate in valoare de 5 milioane de euro.

Compania a lansat, recent, o platforma on-line care permite consumatorului sa faca comparatii intre diferite produse de asigurare, sa aplice on-line si sa converseze cu un consultant, prin intermediul unui chat.

De asemenea, Total Advisor a deschis in parteneriat cu Rapid Finance - broker de credite, un magazin de servicii financiare, Financial Boutique, care ofera in acelasi loc doua tipuri de servicii, respectiv brokeraj de asigurari si brokeraj de credite.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
La cât au ajuns stimulentele de inserție în ianuarie 2020
Setari Cookie-uri