Compania de plati electronice Payzone si ING Bank au lansat un serviciu electronic de plata a facturilor pentru gaze, in reteaua comerciantilor independenti, fara costuri suplimentare pentru consumatori, a anuntat banca.
Primul serviciu de incasare a facturilor prin intermediul comerciantilor, care detin terminale Payzone, este lansat in judetul Mures pentru facturile de gaze emise de E.ON Gaz, se arata in comunicat.

Astfel, locuitorii din orasele Targu Mures, Sighisoara, Tarnaveni si Iernut isi pot achita facturile de gaze, in afara casieriilor E.ON Gaz, si in magazine de profil general care detin terminale Payzone, iar decontarile finale sunt efectuate prin intermediul ING Bank.

Tranzactiile efectuate prin intermediul terminalelor Payzone nu vor avea niciun cost suplimentar pentru consumatorul final, potrivit comunicatului.

"Pentru programul pilot, demarat la inceputul lunii iulie in Mures, am selectat din baza de noastra de colaboratori magazine avand diverse profile de activitate", a declarat directorul comercial Payzone SA, Cristina Constantin, care a adaugat ca, incepand din luna septembrie, se doreste extinderea retelei de acceptare pentru facturi E.ON in toate judetele in care clientii companiei au operatiuni.

Payzone are cea mai extinsa retea independenta de plati electronice cu numerar din Europa si opereaza, anual, peste 630 milioane de tranzactii, printr-o retea ce cuprinde 240.000 de puncte de operare.

Payzone opereaza in Romania din anul 2005 si detine peste 11.000 de terminale, avand relatii comerciale cu peste 2.200 de distribuitori si parteneri de retail. Compania ofera servicii de operare electronica de plata a facturilor pentru Posta Romana.

ING Bank Romania, sucursala de pe piata romaneasca a grupului financiar olandez ING, are 30 de sucursale bancare pentru companii si peste 160 de unitati pentru populatie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri