Contractul pentru servicii de asigurare este valabil pentru o perioada de un an. Documentatia de atribuire poate fi obtinuta incepand de joi de la sediul Fondului. Ofertele se pot depune la Fondul Proprietatea pana cel tarziu la 21 august 2008, ora 12.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc tot pe 21 august, ora 12.00.

Cuantumul garantiei pentru participarea la procedura de achizitie este de 20.000 lei. Valabilitatea ofertelor minim acceptata este de 120 de zile lucratoare de la data deschiderii ofertelor.

De asemenea, pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa fi avut o cifra de afaceri de cel putin 1 milion euro in ultimul exercitiu financiar. Atribuirea contractului de achizitie se va face pe baza criteriului: oferta cea mai avantajosa din punct de vedere tehnico - economic.

Fondul Proprietatea mai cauta, pentru un an, depozitar pentru activele sale de circa 4 miliarde euro ( 14,46 miliarde lei).

Citeste si:

Fondul Proprietatea avea active de 14,46 miliarde lei (4 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut, in timp ce capitalurile proprii erau de 14,45 miliarde lei. La 27 iunie 2008, Fondul avea depozite bancare de circa 852 milioane lei.

Planurile guvernului prevad listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si la o bursa internationala, din Londra sau New York. Ultimele declaratii facute de conducerea Fondului dau de inteles ca listarea se va realiza, cel mai devreme, la jumatatea anului viitor.

In prezent, Fondul Proprietatea este in etapa de selectie a administratorului de fond, in vederea listarii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), si are detineri la 88 de companii, dintre care cele mai multe sunt din sectorul energetic.