Dobanda anuala efectiva (DAE) incepe de la 23,67% pe an, potrivit datelor companiei, dar aceasta difera in functie de suma contractata si durata creditului. Clientii isi aleg ulterior modalitatea de plata a dobanzii din variantele propuse de companie.

Compania solicita clientilor pentru acordarea imprumutului o copie dupa actul de identitate, adeverinta de venit si, daca este cazul, o factura de utilitati.

Timpul mediu de raspuns este de doua zile lucratoare din momentul depunerii documentatiei complete, iar banii sunt transferati in contul clientului in 24 de ore de la semnarea contractului. Compania nu solicita facturi sau acte doveditoare care sa ateste destinatia sumei acordate.

Citeste si:

Produsul este disponibil in sucursalele GE Money, prin vanzarile directe si la firmele de brokeraj partenere.
GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare non-bancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care ofera credite de consum sub numele Estima Finance) si Domenia Credit SA.

La sfarsitul anului trecut, Dogus Group din Turcia a cumparat de la divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric 49,9% din actiunile companiilor controlate de GE Money pe piata romaneasca, respectiv Motoractive, Ralfi si Domenia Credit.

GE Money, divizie a companiei General Electric, detine active de 211 miliarde dolari si furnizeaza servicii financiare pentru consumatori, retaileri si dealeri auto in 52 de tari.