In primele sase luni din 2007, Allianz-Tiriac inregistrase un profit operational de 4 milioane euro pe acelasi segment. In al doilea trimestru din acest an, societatea a afisat un castig operational de 1 milion euro, comparativ cu 5 milioane euro cat inregistrase in acelasi interval din 2007, se arata in raport.

In prima jumatate a acestui an, Allianz-Tiriac a afisat prime brute subscrise de 175 milioane euro pe segmentul de asigurari de proprietati si accidente, in usoara crestere fata de acelasi interval al anului trecut, cand inregistrase prime de 173 milioane euro.

Pe segmentul de asigurari de viata si sanatate, asiguratorul a afisat prime brute subscrise de 18 milioane euro in intervalul ianuarie-iunie, in crestere cu doua milioane euro fata de perioada echivalenta a anului trecut.

Citeste si:

Castigul operational al Allianz-Tiriac pe segmentul de asigurari de viata si sanatate a fost in prima jumatate a acestui an de un milion de euro, fata de pierderea de un milion de euro din primele sase luni ale anului trecut.

Anul trecut, Allianz-Tiriac Asigurari si-a sporit cu 20% vanzarile pe partea de asigurari de viata, pana la 30 milioane de euro.

Allianz Group, care controleaza Allianz-Tiriac Asigurari prin divizia Allianz New Europe Holding GmbH, a obtinut anul trecut un profit operational de 10,9 miliarde euro, in crestere cu 9% fata de anul anterior.