Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in ultima luna, noi unitati bancare in judetele Dolj, Botosani, Neamt, Bihor, Timis, Gorj, Salaj si in Municipiul Bucuresti, astfel, reteaua bancii are, in prezent, 325 de sucursale si agentii.

Noile unitati confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axat pe satisfacerea cerintelor populatiei, acestea avand o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor, dedicat in special populatiei.

Natalita Hurduc vicepresedinte executiv al BCR, a declarat ca banca ramane fidela politicii sale de a fi cat mai aproape de clienti, de a veni in intampinarea cerintelor acestora prin oferirea unei game de produse si servicii cat mai complete, dar si prin dezvoltarea retelei de unitati, obiectivul principal fiind consolidarea pozitiei de cea mai puternica si apreciata banca din Romania, la care fiecare persoana va avea acces si incredere sa faca tranzactii cu noi.

Banca a deschis inca sase sucursale, doua dintre acestea situate in Bucuresti - agentia Lacul Tei si agentia Dinicu Golescu, cu aceste doua agentii, numarul unitatilor BCR din Bucuresti a ajuns la 53.

In judetul Dolj a fost deschisa agentia Romanescu, a 5-a unitate din municipiul Craiova si a opta din judet, agentia George Enescu, de la Botosani este cea de-a treia unitate din Municipiul Botosani si a noua din judet, agentia Precista din Piatra Neamt, a doua unitate din municipiu, agentia Nufarul de la Oradea este cea de-a 5-a unitate din Municipiul Oradea si a zecea din judetul Bihor.

Recent, BCR a mai deschis agentia Giroc din Timisoara, a patra unitate BCR din municipiul si a opta din Timis, agentia Victoria din Targu Jiu, a doua unitate BCR din municipu si a treia din judetul Gorj si agentia Silvania din Zalau, cea de-a doua unitate BCR din municipiu si a sasea unitate operativa din Salaj.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii BCR, precum conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valut?, carduri, e_BCR, totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri