UniCredit Tiriac Bank a lansat doua pachete de produse si servicii pentru populatie, Euro Travel Gold si Euro Travel Silver, cu costuri anuale de 180 lei, respectiv 80 lei, pentru persoanele ce calatoresc in tara sau in strainatate, conform bancii.
Ambele pachete includ un cont curent in lei si unul in euro, fara taxa lunara de administrare, un card de debit si un card de credit emise gratuit, fara taxa anuala de administrare, fara comisioane de retragere de la bancomatele bancii si ale altor 15 banci membre ale grupului UniCredit, fara comision de plata la comerciantii din Romania si din strainatate.

De asemenea, pachetele includ servicii gratuite de Direct Debit, Telephone Service si Online Banking.
In cazul pachetului Euro Travel Gold, ce are un cost anual de 180 lei (50 euro), cardurile emise sunt de tipul MasterCard Gold, iar, in cazul serviciului bancar prin internet, banca nu percepe comisioane pentru instalare si nu cere plata garantiei pentru dispozitivul digipass.

Pachetul mai ofera asigurare de calatorie in strainatate si reduceri la hoteluri din tara si strainatate, reduceri la servicii de inchiriere de masini si la diverse agentii de turism.

Clientii vor mai putea utiliza MasterCard Premium Collection, programul pus la dispozitie de MasterCard, prin care se ofera reduceri in reteaua de comercianti parteneri si care le asigura clientilor bancii care detin acest pachet accesul in zona pentru clasa business din Aeroportul Henri Coanda.

Pachetul Euro Travel Silver, cu un cost anual de 80 lei (25 euro), ofera carduri de tip MasterCard Mass Credit Card si MasterCard Mass Debit Card.

Pentru serviciul de Online Banking, banca percepe o garantie de 20 euro pentru digipass, suma care va trebui platita suplimentar fata de pretul pachetului si care va fi returnata clientului in momentul expirarii perioadei de valabilitate a pachetului. Clientii vor mai beneficia de reduceri pentru pachetele de calatorie.

Serviciul de Direct Banking permite plata automata a ratelor de credit si a facturilor din lista de furnizori agreati, printre care se numara Romtelecom, Vodafone, Orange, Zapp, Distrigaz, Enel Energie, UniCredit Leasing, UniCredit Insurance Broker.

Telephone Service permite clientilor UniCredit Tiriac Bank sa afle informatii privind cursurile de schimb valutar si dobanzile practicate de banca. De asemenea, acestia au acces telefonic la conturile personale, pot efectua plati si pot deschide sau lichida depozite la termen.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, si are aproximativ 600.000 de clienti si peste 180 de sucursale in toata tara. La 30 iunie 2008, banca gestiona active in valoare de 3,9 miliarde de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri