Tiriac Leasing a finantat in primul semestru achizitii de bunuri in valoare de peste 133 milioane euro, cu 23% mai mult fata de acelasi interval din 2007, pe fondul cresterii fortei de vanzari odata cu deschiderea de noi unitati, a spus, citat de NewsIn, directorul general al companiei, Adrian Alexe.
In schimb, numarul contractelor incheiate s-a redus cu circa 14% fata de primele sase luni din 2007, pana la 3.358 de contracte.

"Mai mult de 80% din portofoliul Tiriac Leasing il reprezinta finantarile in domeniul auto, restul reprezentand finatari pentru echipamente", a mentionat Alexe.

El a precizat ca Tiriac Leasing nu intentioneaza sa majoreze ponderea echipamentelor in structura portofoliului.
in primul semestru, finantarea acordata de tiriac Leasing pentru firme a reprezentat mai mult de 95% din total, pondere in crestere fata de acelasi interval al anului trecut.

Pentru acest an, Tiriac Leasing are ca obiective deschiderea a trei noi unitati, lansarea de noi produse de finantare, precum si implementarea unor aplicatii informatice, care sa permita dezvoltarea unor noi facilitati pentru clienti.
Compania, cu un capital social de 10 milioane lei, are in prezent mai multe birouri in Bucuresti si in 15 in alte orase din tara.

Tiriac Leasing este controlata de Molesey Holdings, cu 99,62% din capitalul social, restul actiunilor fiind detinute de Auto Rom SRL, Romcar SRL, Hyundai Auto Romania SRL, RMB Inter Auto SRL si Casa Auto Timisoara SRL.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri