In schimb, numarul contractelor incheiate s-a redus cu circa 14% fata de primele sase luni din 2007, pana la 3.358 de contracte.

"Mai mult de 80% din portofoliul Tiriac Leasing il reprezinta finantarile in domeniul auto, restul reprezentand finatari pentru echipamente", a mentionat Alexe.

El a precizat ca Tiriac Leasing nu intentioneaza sa majoreze ponderea echipamentelor in structura portofoliului.
in primul semestru, finantarea acordata de tiriac Leasing pentru firme a reprezentat mai mult de 95% din total, pondere in crestere fata de acelasi interval al anului trecut.

Citeste si:

Pentru acest an, Tiriac Leasing are ca obiective deschiderea a trei noi unitati, lansarea de noi produse de finantare, precum si implementarea unor aplicatii informatice, care sa permita dezvoltarea unor noi facilitati pentru clienti.
Compania, cu un capital social de 10 milioane lei, are in prezent mai multe birouri in Bucuresti si in 15 in alte orase din tara.

Tiriac Leasing este controlata de Molesey Holdings, cu 99,62% din capitalul social, restul actiunilor fiind detinute de Auto Rom SRL, Romcar SRL, Hyundai Auto Romania SRL, RMB Inter Auto SRL si Casa Auto Timisoara SRL.