Credex, compania de servicii financiare a grupului Altex, a lansat creditul de nevoi personale cu dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare.
Suma imprumutata poate varia intre 500 lei si 18.000 lei, pe o perioada de de minimum 12 luni si maximum 60 de luni. Expunerea maxima acceptata pe client este de 18.000 lei. Noul produs are o dobanda pentru creditul de nevoi personale in lei de 11,9%, (DAE 25,3% calculata la 60 de luni).

Creditul poate fi acordat in 24 de ore si este disponibil in magazinele Altex si Media Galaxy, adresandu-se clientilor cu venituri cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani.

Documentele necesare pentru obtinerea creditului sunt buletinul sau cardul de identitate, adeverinta de venit sau talon de pensie, factura de utilitati si extrasul contului in care se doreste viramentul bancar. Pentru valori peste 5.500 lei se mai solicita copia dupa cartea de munca.

Credex Finantari IFN este compania de credit de consum creata de catre Altex Romania, in parteneriat cu Raiffeisen Bank. Credex crediteaza pentru finantarea produselor electronice si electrocasnice, IT&C, ofera si solutii de finantare pentru achizitionarea autoturismelor.

Altex este actionar majoritar in companiile Complet Electro Serv - producator de echipamente IT, Altex Distribution - compania de logistica si distributie, Cometex SA - compania de real-estate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri