Banca Comerciala Romana (BCR) a instalat, in principalele statii de metrou din Bucuresti, 12 bancomate, care au intrat in functiune de la sfarsitul saptamanii trecute.
In statiile de metrou Gara de Nord 1, Piata Romana, Piata Unirii 1, Piata Victoriei 2, Stefan cel Mare, Piata Iancului, Piata Muncii, Grozavesti, Basarab, Dristor 1 se afla cate un bancomat, iar in statia Armata Poporului sunt instalate doua aparate. ATM-urile sunt amplasate in zonele de acces in statii, pentru a acoperi cat mai bine fluxul de deplasare al calatorilor.

De la oricare dintre bancomatele instalate in statii de metrou, clientii BCR pot efectua urmatoarele operatiuni: retragere de numerar, consultarea soldului cardului, plata facturilor pentru 160 de furnizori de utilitati din toata tara, plata ratelor la creditele BCR, transfer intre conturile BCR, incarcarea cartelelor Vodafone, schimbarea PIN-ului pentru cardurile emise de BCR si obtinerea unui extras al operatiunilor facute cu cardul de credit. Suma maxima care se poate retrage dintr-o singura operatiune este de 3.000 lei.

In prezent, reteaua de ATM-uri a BCR a ajuns la aproape 1.650 de aparate, cota de piata a bancii atingand 25%. La nivelul capitalei, aceasta este de 23%.

Pe segmentul emiterii de carduri, BCR are o cota de piata de peste 22%, iar in Bucuresti detine peste 26% din piata cardurilor. Banca are, in prezent, aproape 2,4 milioane de carduri active.

BCR, membra a grupului Erste, are, in prezent, active de peste 17,5 miliarde euro, iar reteaua bancii cuprinde aproape 600 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi), precum si 52 de centre de afaceri destinate in special firmelor mici si mijlocii si companiilor mari. BCR emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are, in retea, peste 14.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu cardul (POS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri