Fondul Concordia Moderat va fi administrat de Asirom-Concordia Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative SA, iar Raiffeisen Acumulare de Raiffeisen Asset Management (RAM).

Concordia Moderat este al noualea fond de pensii facultative (pilonul III) dupa ING Clasic, ING Optim, AZT Moderato, AZT Vivace, Pensia Mea, BCR Prudent, OTP Strateg si Raiffeisen Acumulare.

In prezent, sunt active pe piata pensiilor private facultative (pilonul III) sapte fonduri: ZT Moderato si AZT Vivace (administrate de Allianz-Tiriac Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative), BCR Prudent (administrat de BCR Asigurari de Viata), ING Clasic si ING Optim (administrate de ING Asigurari de Viata), Pensia Mea (administrat de Aviva Asigurari de Viata) si OTP Strateg (administrat de OTP Garancia Asigurari).

Presedintele CSSPP, Mircea Oancea, declarase la inceputul lui iunie ca pana la sfarsitul acestui an vor fi active inca patru fonduri de pensii facultative, urmand ca numarul acestora sa ajunga la 11.