Arbitrul pensiilor private a autorizat astazi fondul de pensii facultative Concordia Moderat, care ar urma sa fie al noualea de pe piata pensiilor facultative, dupa Raiffeisen Acumulare, care a fost autorizat saptamana trecuta, au declarat reprezentanti ai CSSPP, pentru NewsIn.
Fondul Concordia Moderat va fi administrat de Asirom-Concordia Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative SA, iar Raiffeisen Acumulare de Raiffeisen Asset Management (RAM).

Concordia Moderat este al noualea fond de pensii facultative (pilonul III) dupa ING Clasic, ING Optim, AZT Moderato, AZT Vivace, Pensia Mea, BCR Prudent, OTP Strateg si Raiffeisen Acumulare.

In prezent, sunt active pe piata pensiilor private facultative (pilonul III) sapte fonduri: ZT Moderato si AZT Vivace (administrate de Allianz-Tiriac Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative), BCR Prudent (administrat de BCR Asigurari de Viata), ING Clasic si ING Optim (administrate de ING Asigurari de Viata), Pensia Mea (administrat de Aviva Asigurari de Viata) si OTP Strateg (administrat de OTP Garancia Asigurari).

Presedintele CSSPP, Mircea Oancea, declarase la inceputul lui iunie ca pana la sfarsitul acestui an vor fi active inca patru fonduri de pensii facultative, urmand ca numarul acestora sa ajunga la 11.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri