Millennium Bank vrea sa deschida inca 38 de sucursale pana la sfarsitul acestui an, ajungand la un numar total de 80 de unitati, in conformitate cu planul anuntat de banca in momentul lansarii si sa angajeze aproape 300 de persoane in acelasi interval, a anuntat banca.
Astfel, banca vrea sa-si sporeasca numarul angajatilor de la 560, in prezent, pana la 850 de salariati la finalul acestui an.

Banca si-a mai propus sa deschida in tara, pe parcursul intregului an, un numar de 38 de unitati, dintre care 20 de sucursale de tip Credit Centers, dedicate exclusiv populatiei, si 18 Financial Centers, unitati care ofera produse si servicii atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

„Millennium Bank a inregistrat o crestere sustinuta pe piata locala, iar extinderea teritoriala ramane una dintre prioritatile noastre. Vrem sa fim prezenti in cat mai multe orase cu peste 100.000 de locuitori si, pana la finalul anului 2008, planuim sa avem aproximativ 80 de sucursale”, a declarat directorul general al Millennium Bank, Jose Toscano.

In Bucuresti, Millennium Bank si-a propus sa ajunga la sfarsitul lui 2008 la o retea de 27 de unitati, dintre care 20 de Credit Centers, 6 Financial Centers si o unitate de Private Banking, de la 16 unitati detinute de banca in prezent.

In prezent, banca are unitati in: Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, iar reteaua Millennium Bank planuieste sa se extinda si in orasele: Arad, Buzau, Baia Mare, Craiova, Galati, Piatra Neamt, Pitesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu-Mures.

Millennium Bank, subsidiara a grupului portughez Millennium bcp, a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2007 prin 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Investitia initiala pentru Romania a fost de 40 milioane euro, iar pana la sfarsitul anului 2011 banca estimeaza o investitie de 300 milioane euro, urmand ca numarul sucursalelor sa ajunga la 100 pana la sfarsitul anului 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri