In plus, UniCredit Tiriac Bank a diferentiat dobanzile platite in functie de valoarea depozitata de client, pentru toate variantele de maturitate - o luna, 3 luni, 6 luni, 9 luni si 12 luni.

Suma minima pentru o depunere este de 2.000 de lei sau 1.000 euro (dolari), stabilindu-se patru transe valorice pentru care se aplica dobanzi crescatoare.

“In functie de durata si de valoarea depozitului, majorarea dobanzii variaza intre 0,75 si 2,5 puncte procentuale. Noile dobanzi vor fi valabile si pentru depozitele deja existente, la reinnoirea acestora”, a declarat vicepresedintele UniCredit Tiriac Bank responsabil de divizia de retail, Zoltan Major.

Citeste si:

Clientii pot constitui depozite atat la casierii, cat si folosind serviciile bancare prin internet, prin trimiterea unui mesaj catre banca, direct din aplicatia Online Banking sau BusinessNet, dupa care isi pot administra singuri respectivele depozite, mai precizeaza reprezentantii Unicredit tiriac Bank.

UniCredit Tiriac Bank a incheiat primul semestru al anului cu o retea de peste 180 de sucursale si aproximativ 600.000 de clienti.