Banca Romaneasca a deschis a 35-a sucursala, in zona Dristor, situata pe bulevardul. Mihai Bravu, la numarul 306.

Noua locatie ofera intreaga gama de produse si servicii precum conturi curente, operatiuni de trezorerie, facilitati de creditare, instrumente de economisire in lei, dolari sau euro.

Clientii persoane fizice beneficiaza de produse de creditare deosebit de avantajoase cum sunt creditele pentru casa, de nevoi personale, carduri de debit si de credit, de asemenea, noua sucursala dispune de un ghiseu de schimb valutar, de un automat bancar pentru eliberarea de numerar (ATM) si ofera serviciul de transfer rapid de bani prin Western Union.

In ultima luna, Banca Romaneasca a pus la dispozitia clientilor, alte trei noi unitati bancare in Bucuresti, sucursala Unirii situata pe Splaiul Unirii nr. 4, sector patru, Sucursala Pallady, situata in bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 37, sector 3 si sucursala Union, situata pe strada Ion Campineanu 11 in cladirea Union International Business Center, aceasta din urma fiind dedicata in exclusivitate clientilor corporate.

In prezent, Banca Romaneasca detine o cota de piata de 2,4 la suta din punct de vedere al activelor, tinta bancii fiind atingerea unei cote de 5 la suta, printr-o crestere agresiva, pentru a sustine aceasta crestere, capitalul bancii fiind majorat la 40 de milioane de euro.

Banca Romaneasca, detinuta in proportie de 98 la suta de catre Banca Nationala a Greciei, cel mai mare grup financiar elen si important competitor in Europa de Sud-Est, a conceput pentru perioada 2005-2007 un plan de afaceri ambitios.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri