"Procesul de extindere a depasit proiectia initiala conform cu proiectul strategic de dezvoltare teritoriala, care prevedea atingerea pragului de 200 de unitati in luna noiembrie. In noiembrie ne-am propus sa finalizam din punct de vedere tehnic implementarea conceptului de selfbanking, care va functiona in paralel cu modelul traditional de deservire", a declarat directorul de optimizare a retelei, Robert Serbanescu.

De la inceputul anului, au fost angajate aproximativ 900 de persoane, dintre care jumatate (450 de persoane) reprezinta angajari pentru sustinerea dezvoltarii retelei, atat in noile sucursale, cat si in sediul central.

"Extinderea retelei e un proces bine controlat, in care tinem cont de toate aspectele legate de risc, inclusiv de cele referitoare la calitatea personalului", a declarat presedintele executiv al UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.
In a doua jumatate a anului trecut, banca a reorganizat reteaua de sucursale si agentii prin alocarea de unitati dedicate populatiei si, separat, clientilor companii.

Citeste si:

Banca utilizeaza oportunitatile de vanzari incrucisate impreuna cu alte subsidiare UniCredit si de parteneriatele de tip joint venture incheiate in Romania, oferind prin intermediul sucursalelor sale produse si servicii cu valoare adaugata.

UniCredit Tiriac Bank avea o retea de peste 180 de sucursale si aproximativ 600.000 de clienti la jumatatea acestui an.