Acest lucru este posibil dup ce s-au parcurs pasii legali obligatorii: obtinerea avizului favorabil din partea Comisiei de listare pe data de 11 iulie si a aprobrii finale a Comitetului Bursei pe data de 12 iulie. Asadar, dup o campanie care a functionat fr cusur, Flamingo va fi n scurt timp o companie ale crei actiuni vor fi tranzactionabile la Bursa de Valori Bucuresti.

Reamintim c n urma suprasubscrierii de aproape patru ori a ofertei publice initiale, Flamingo a vndut un numr de 19,55 milioane de actiuni la un pret de 23.000 lei pe actiune. Astfel, ncepnd din 22 iunie, numrul actiunilor noi Flamingo a crescut cu peste 20%. Datorit noilor actiuni, valoarea de piat a companiei Flamingo International S.A. depseste n acest moment 50 milioane euro la pret de ofert public initial.

Fondurile obtinute n urma ofertei publice vor fi folosite n proiectele de dezvoltare a firmei: lanul de retail Future Shop; proiectele Flamingo Intensiv i Extensiv; proiectul Future World sau proiectul Retail International.

Flamingo International este astfel prima companie de IT cotat la Burs. De asemenea, demersul complet: ofert public urmat imediat de listare la burs a unei firme private din Romnia este o noutate absolut n ara noastr.