DupŃ ţncheierea cu succes a ofertei publice ini■iale, Flamingo se ţncadreazŃ ţn calendarul pe care si l-a propus initial: actiunile sale vor fi tranzactionate pe piata secundarŃ ţncepÔnd din data de 18 iulie 2005.
Acest lucru este posibil dupŃ ce s-au parcurs pasii legali obligatorii: obtinerea avizului favorabil din partea Comisiei de listare pe data de 11 iulie si a aprobŃrii finale a Comitetului Bursei pe data de 12 iulie. Asadar, dupŃ o campanie care a functionat fŃrŃ cusur, Flamingo va fi ţn scurt timp o companie ale cŃrei actiuni vor fi tranzactionabile la Bursa de Valori Bucuresti.

Reamintim cŃ ţn urma suprasubscrierii de aproape patru ori a ofertei publice initiale, Flamingo a vÔndut un numŃr de 19,55 milioane de actiuni la un pret de 23.000 lei pe actiune. Astfel, ţncepÔnd din 22 iunie, numŃrul actiunilor noi Flamingo a crescut cu peste 20%. DatoritŃ noilor actiuni, valoarea de piatŃ a companiei Flamingo International S.A. depŃseste ţn acest moment 50 milioane euro la pret de ofertŃ publicŃ initialŃ.

Fondurile obtinute ţn urma ofertei publice vor fi folosite ţn proiectele de dezvoltare a firmei: lan■ul de retail Future Shop; proiectele Flamingo Intensiv ║i Extensiv; proiectul Future World sau proiectul Retail International.

Flamingo International este astfel prima companie de IT cotatŃ la BursŃ. De asemenea, demersul complet: ofertŃ publicŃ urmatŃ imediat de listare la bursŃ a unei firme private din RomÔnia este o noutate absolutŃ ţn ■ara noastrŃ.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri