In functie de programul MBA dorit, candidatii vor putea accesa un credit personalizat, cu dobanda fixa pe an in primul an, de 9% pentru imprumuturile in euro si de 10% pentru cele in lei. Din din al doilea an de creditare dobanda variaza in functie de indicii Euribor si Robor, dobanda anuala efectiva (DAE) calculata pentru toata perioada de creditare fiind de 11,54% pentru un credit de 10.000 euro pe 10 ani.

Comisionul de acordare a creditului este de 3% si se percepe doar la acordarea acestuia. Rambursarea anticipata se taxeaza, doar in primii cinci ani, cu 2%.

Finantarea se acorda si studentilor deja inscrisi in programul MBA, care si-au achitat taxele de studii din surse proprii, caz in care refinantarea se face pe baza facturilor achitate.

Citeste si:

Parteneriatul cu CODECS este prima etapa a Bank of Cyprus in domeniul finantarii studiilor profesionale, banca intentionand sa incheie colaborari si cu alte institutii universitare.

Bank of Cyprus este prezenta pe piata romaneasca din martie 2007 pe sectorul institutiilor de leasing, iar din iulie 2007 a inceput operatiunile bancare. Afacerile de pe piata romaneasca ale grupului financiar cipriot Bank of Cyprus au generat, in prima jumatate din 2008, un profit dupa impozitare de 1,3 milioane euro, pe fondul cresterii portofoliului de credite cu 18%, in timp ce la nivel de grup, Bank of Cyprus a afisat in acelasi interval un profit dupa impozitare de 244 milioane euro.

The Open University Business School este activa in 31 de tari, avand anual peste 33.000 de studenti.