Clientii magazinului pot rambursa creditul in sume mici, cu o dobanda lunara de 2,2% ori integral, fara niciun cost, in cadrul perioadei de gratie cuprinsa intre 18 si 47 de zile, se arata in comunicat.

Cardul Real MasterCard poate fi utilizat in Romania si in strainatate si nu percepe vreun comision anual de administrare.

Prin intermediul asigurarii de viata, care este atasata acestui produs, posesorii cardului sunt protejati financiar in caz de somaj, deces, invaliditate si incapacitate temporara de munca.

Citeste si:

BRD Finance este o companie mixta, creata de BRD-Groupe Societe Generale (care detine 49% din capital) si Franfinance (51%), filiala a grupului SocGen specializata in credite de consum.

Prezenta pe piata romaneasca din luna aprilie 2004, BRD Finance mai are parteneriate cu Rombiz, Carrefour, Daniel, Diverta, Boom TV, Staer, Reader’s Digest, Renault, Dacia, Praktiker si Say.

Reteaua de magazine Real a intrat pe piata de retail din Romania in martie 2006 si are in prezent o retea de 15 magazine.