Astfel, un depozit in dolari cu scadenta la o luna si dobanda fixa sau variabila va fi remunerat cu o dobanda anuala de 2,75%. Pentru un depozit constituit pentru o perioada de trei luni, banca plateste o dobanda anuala de 3%, iar pentru un depozit cu scadenta la sase luni dobanda este de 3,25%, se arata in comunicat.

Clientii care isi fac depozite pentru o perioada de 9 sau 12 luni incaseaza o dobanda variabila de 3,5% pe an.
Tot cu 0,5 puncte procentuale au fost micsorate si dobanzile la depozitele "Fair Play". Pentru economii constituite pe o perioada de sase luni, banca plateste o dobanda anuala de 2,75%, iar pentru cele constituite pe o perioada de 12 luni va acorda o dobanda de 3,25% pe an.

Bank Leumi Romania a trecut pe profit in primul semestru al acestui an, afisand un castig net de 5 milioane lei (1,4 milioane euro), pe fondul cresterii activelor bancii cu 54,3%, pana la 1,1 miliarde lei (301,6 milioane euro).
Leumi a intrat pe piata romaneasca in august 2006, dupa preluarea pachetului majoritar de actiuni al Eurom Bank de la firma olandeza Kolal BV, pentru care a platit 34 milioane dolari.