Activele totale ale grupului depasesc 137,5 milioane lei, fiind de circa sapte ori mai mari decat cele de la finalul anului 2003, cand a fost infiintat, iar capitalul social varsat si rezervele aferente insumeaza 44,6 milioane lei.

Veniturile totale ale grupului depasesc, in prezent, 12,4 milioane lei, fiind cu 38% mai mari decat in anul precedent, a mai anuntat grupul.

Grupul financiar Imofinance are sase unitati teritoriale in Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Oradea, Baia Mare si Targu Mures.

Imocredit IFN SA, membra a grupului financiar Imofinance, activeaza pe piata creditelor ipotecare si avea un portofoliu de credite de peste 79 milioane lei la 31 august. Incepand cu luna septembrie a acestui an, produsele grupului financiar sunt promovate in judetul Cluj prin 10 agenti externi in localitati precum Dej, Gherla, Turda, Campia Turzii, Apahida, Gilau si Jucu.

Citeste si:

"Acest demers face parte dintr-o actiune cu caracter strategic mult mai ampla, initiata de grupul nostru la nivel national si care vizeaza acoperirea – in doi ani – a intreg teritoriului tarii, cu unitati de business care sa deserveasca segmente geografice de nivel regional, completate de o retea de colaboratori externi pe linie de vanzari si, nu in ultimul rand, de o platforma informatica bazata pe tehnologie Internet, care sa largeasca si mai mult adresabilitatea produselor si serviciilor Imo", a spus presedintele grupului financiar Imofinance, Iosif Pop.

Grupul vrea sa atraga mai multi clienti noi, in acest an, atat din randul populatiei, cat si al intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), prin promovarea unor pachete moderne de produse si servicii de creditare ipotecara, leasing (de bunuri mobile & imobiliar) si microcreditare, completate cu imobile "la cheie", construite de Imoinvest SA, dezvoltatorul imobiliar al grupului.

Grupul financiar Imofinance este compus din Imofinance SRL (societate care coordoneaza strategic activitatile grupului), Imocredit IFN SA (societate de creditare ipotecara), Imoinvest SA (societate de dezvoltari imobiliare), Microima IFN SA (societate de microcreditare) si Imoleasing IFN SA (societate de leasing).