Reteaua Piraeus Bank Romania si-a propus sa deschida cate cinci unitati in fiecare luna, urmand sa ajunga la o retea de 180 de sucursale la sfarsitul acestui an, ca urmare a strategiei bancii de consolidare a retelei in orase cu 25.000 de locuitori, au anuntat reprezentantii bancii.

Piraeus Bank Romania are in prezent 160 de sucursale, dupa ce a deschis deja 50 de unitati de la inceputul acestui an.

"Ne aflam intr-o perioada de crestere sustinuta a bancii, iar reteaua de sucursale precum si resursele umane sunt doua dintre elementele cheie ale dezvoltarii Piraeus Bank Romania", a declarat directorul general executiv al bancii, Catalin Parvu, citat de NewsIn.

Piraeus Bank Romania are ca strategie consolidarea reletei la nivel national in orase de talie medie, cu 25.000 de locuitori. Din cele 160 de sucursale ale bancii in Romania, 50 se afla in Bucuresti, conform reprezentantilor.

Banca s-a extins, in medie, cu sapte sucursale pe luna in acest an, care a condus la o crestere cu 45% a retelei de unitati fata de sfarsitul anului trecut.

Activele grupului financiar elen Piraeus de pe piata romaneasca au crescut in intervalul iunie 2007-iunie 2008 cu 125%, pana la 3,95 miliarde euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si