Millennium Bank a lansat un credit pentru firmele care vor sa-si refinanteze imprumuturile de capital de lucru, de investitii sau de leasing, care poate fi acordat pe o perioada de cel mult 60 de luni, cu o perioada de gratie de pana la sase luni, au anuntat reprezentantii bancii.

Creditul de Consolidare a Datoriilor poate fi contractat in lei, euro, dolari, franci elvetiei sau lire sterline, se arata in comunicat.

Solutia financiara a bancii consta in inlocuirea tuturor creditelor ramase de rambursat cu un singur credit, contractat de la Millennium Bank, si rescandentarea datoriilor. Astfel, clientul va achita o singura rata lunara, care poate fi mai mica decat totalul ratelor lunare anterioare, potrivit comunicatului bancii.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.

In prezent, Millennium Bank are 42 de unitati pe piata romaneasca, dintre care 11 centre financiare, 30 centre de creditare si o sucursala de de servicii bancare paersonalizate (private banking). Banca si-a propus sa ajunga la 100 de sucursale pana la sfarsitul anului viitor.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
OTP Bank ar putea cumpara o banca in acest an in Romania