Reteaua Piraeus Bank Romania si-a propus sa deschida cate cinci unitati in fiecare luna, urmand sa ajunga la o retea de 180 de sucursale la sfarsitul acestui an, ca urmare a strategiei bancii de consolidare a retelei in orase cu 25.000 de locuitori, au anuntat reprezentantii bancii.
Piraeus Bank Romania are in prezent 160 de sucursale, dupa ce a deschis deja 50 de unitati de la inceputul acestui an.

"Ne aflam intr-o perioada de crestere sustinuta a bancii, iar reteaua de sucursale precum si resursele umane sunt doua dintre elementele cheie ale dezvoltarii Piraeus Bank Romania", a declarat directorul general executiv al bancii, Catalin Parvu, citat de NewsIn.

Piraeus Bank Romania are ca strategie consolidarea reletei la nivel national in orase de talie medie, cu 25.000 de locuitori. Din cele 160 de sucursale ale bancii in Romania, 50 se afla in Bucuresti, conform reprezentantilor.

Banca s-a extins, in medie, cu sapte sucursale pe luna in acest an, care a condus la o crestere cu 45% a retelei de unitati fata de sfarsitul anului trecut.

Activele grupului financiar elen Piraeus de pe piata romaneasca au crescut in intervalul iunie 2007-iunie 2008 cu 125%, pana la 3,95 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri