Brokerul de credite IpoteciDirect va intermedia credite garantate cu ipoteca acordate de BRD-Groupe Societe Generale, pentru populatie, in urma unui parteneriat incheiat intre cele doua parti, au anuntat reprezentantii companiei.

IpoteciDirect are ca obiectiv un volum de credite intermediate de 18 milioane de euro pentru acest an, prin intermediul a trei centre ipotecare deschise in Bucuresti.

Compania vrea sa deschida, incepand cu 2009, centre ipotecare in marile orase din Romania si sa formeze o echipa de 100 de consultanti financiari cu experienta in activitatea de creditare, se arata in comunicatil companiei.

In afara de BRD-Groupe Societe Generale, brokerul de credite mai colaboreaza cu Alpha Bank, ATEbank, BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, Bank Leumi, Credit Europe Bank, MKB Romexterra Bank, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit-Tiriac Bank si Volksbank.

BRD-Groupe Societe Generale detine active de aproximativ 12 miliarde euro, are peste 2,5 milioane clienti si o retea teritoriala de peste 800 de unitati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si