Erste Group l-a numit , miercuri, pe Franz Hochstrasser, membru in consiliul de administratie (CA), in functia de director executiv adjunct al comitetului director, a anuntat Erste Group.
"Erste Group Bank AG anunta numirea cu efect imediat a lui Franz Hochstrasser, membru al consiliului de administratie, responsabil de piete de grup, investment banking si corporate banking, in functia de director executiv adjunct al comitetului director", se arata in comunicatul grupului.

Consiliul de Supraveghere al Erste Group a luat aceasta decizie in sedinta de miercuri, 24 septembrie.
Franz Hochstrasser, in varsta de 45 de ani, a fost numit in comitetul director al Erste Group in ianuarie 1999, dupa fuziunea dintre GiroCredit si Erste Bank.

Noul director adjunct al comitetului director conduce divizia de piete de grup, in care sunt incluse departmentele de piete de capital, gestionarea bilantului si cercetare, fiind responsabil temporar si de divizia de investment banking si corporate banking.

Comitetul director al Erste Group este prezidat de Andreas Treichl (CEO). Ceilalti membrii ai comitetului sunt Manfred Wimmer (director financiar), Bernhard Spalt (director de risc) si Herbert Juranek (organizare si IT).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri