BC Carpatica a lansat un card de debit in euro pentru utilizare in strainatate

Banca Comerciala Carpatica (BCC) a lansat, marti, un card de debit in euro convertibil in lei pentru persoanele care calatoresc frecvent in tari din zona euro si care poate fi folosit pentru retrageri de numerar de la bancomate, pentru plati la comercianti sau pe internet.

Cardul BCC Mastercard Standard Euro poate fi utilizat pentru retragere de numerar de la bancomate (ATM), precum si pentru a efectua plati pe internet sau la comercianti.

Detinatorii de carduri BCC Mastercard Standard Euro pot solicita emiterea unui card suplimentar cu acces la contul sau de card pentru alte persoane desemnate.

Clientul beneficiaza de serviciul de internet-banking BCC e-Smart, care permite accesul gratuit in timp real, rapid si simplu la conturile proprii si efectuarea de operatiuni bancare, potrivit bancii.

Bancii Comerciale Carpatica (BCC), cu active de 2,2 miliarde lei la jumatatea anului, a afisat pentru primul semestru un profit net injumatatit fata de perioada similara din 2007, la 3,4 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri