EuroIns a deschis o noua franciza la Iasi

EuroIns Romania a deschis o noua franciza in municipiul Iasi astfel ca, pana in prezent, compania a deschis 23 de unitati in franciza pe langa cele 93 dezvoltate in sistem propriu, intreaga retea ajungand la un numar de 116 unitati teritoriale.

"Cresterea teritoriala accelerata a retelei de parteneri francizati EuroIns inregistrata de la momentul lansarii conceptului pe piata va continua si in urmatoarea perioada. Pentru acest an, Euroins nu percepe taxa de deschidere a francizei si pe langa investitia initiala, Partenerul nu trebuie sa plateasca redevente periodice si taxa de publicitate. Know-how-ul detinut de compania EuroIns este unul din factorii stimulatori pentru operarea afacerii in sistem de franciza, precum si unul din avantajele de care un partener beneficiaza in vederea implementarii cu succes a afacerii, fara a necesita o investitie de capital mare", a declarat Andreea Rizea, noul Manager Dezvoltare Retea Francize.

Pana la sfarsitul anului strategia EuroIns este de perfectionare a sistemului si integrarea noilor unitati. Dezvoltarea calitativa ia locul dezvoltarii cantitative, pentru a oferi clientilor servicii la cele mai inalte standarde.

EuroIns Romania a inregistrat in primul trimestru al anului 2008 o crestere de 26% fata de perioada similara a anului precedent. Astfel, primele brute subscrise in perioada amintita se ridica la valoarea de 35.366.830 lei. In anul 2007 primele brute subscrise de catre EuroIns Romania au totalizat 91.173.395 lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri