Libra Bank a lansat cea de-a IV-a editie a programului de internship Libra Junior Banking League, in urma caruia studentii pot obtine experienta practica si platita in domeniul bancar, precum si posibilitatea de a se angaja, dupa finalizarea stagiului.
Participantii la programul Libra Junior Banking League pot fi studenti ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti aflati in ultimul an de studii universitare. Pentru a fi eligibili, ei trebuie sa indeplineasca principiile de selectie ale Libra Bank, bazate pe spirit de initiativa, creativitate, implicare si responsabilitate, iar rezultatele bune la olimpiade scolare si implicarea activa a aplicantilor intr-o organizatie non-guvernamentala constituie un avantaj.

Editia a IV-a a programului de practica remunerata Libra Junior Banking League se va derula in octombrie 2008 - iunie 2009, acoperind ca durata perioada unui an universitar. Studentii care urmeaza sa fie selectati vor parcurge, in regim part-time, activitati specifice sucursalelor Libra Bank (operatiuni, vanzari etc.) in primele luni, iar in ultimele luni vor lucra in departamente din sediul central al bancii – Analiza credite profesii liberale, IMM si persoane fizice, Risk Management, Marketing, Trezorerie, Carduri.

Activitatea "juniorilor" este coordonata de un analist de resurse umane din cadrul Libra Bank, cu care studentii se intalnesc lunar pentru a-si exprima parerile despre activitatile parcurse, fiind incurajati sa formuleze eventuale propuneri pentru imbunatatirea programului.

In editia sa precedenta, Libra Junior Banking League a insemnat satisfactie atat pentru cei 7 studenti participanti, cat si pentru Libra Bank. Performantele si valoarea contributiei lor la efortul echipei Libra Bank le-au adus acestor tineri, la finalul stagiului, accesul la angajarea permanenta pe pozitii importante in cadrul organizatiei, cum ar fi: Corporate Relationship Manager, Administrator Credite PJ, Specialist control risc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri