UniCredit Tiriac Bank a introdus un serviciu de notificare prin mesaje telefonice pentru populatie si companiile mici si mijlocii, prin care clientii isi pot consulta conturile curente, cardurile si creditele.
Clientii pot alege tipurile de informari prin serviciul Info SMS si frecventa acestora - zilnica, saptamanala, lunara sau la orice modificare a soldului. Banca va transmite astfel notificari la fiecare incasare sau plata, prin transfer bancar sau prin card, sau in momentul in care sumele depasesc pragul prestabilit, informari despre soldul contului, notificari de debitare si creditare.

Clientii mai pot opta sa primeasca notificari cu 3 zile inainte de scadenta ratei creditului contractat de la banca sau inainte de expirarea facilitatii de descoperit de cont, precum si notificari privind suma minima de rambursat in contul cardului de credit.

UniCredit Tiriac Bank nu percepe comision de activare sau o taxa lunara pentru acest tip de serviciu. Dupa 21 noiembrie, tariful pentru un mesaj telefonic va fi de 0,20 euro, cu exceptia celor promotionale, care vor fi gratuite. Pana la aceasta data, clientii nu vor plati pentru niciun tip de mesaj.

"Info SMS e un instrument prin care clientii nostri vor fi permanent la curent cu situatia fondurilor pe care le detin. Clientii vor sti din timp si fara efort cand sa-si alimenteze contul sau sa-si reinnoiasca limita de descoperit de cont, comparand situatia contului cu necesarul de disponibilitati din acel moment", a spus vicepresedintele executiv al bancii responsabil de divizia de retail, Zoltan Major.

Clientii pot solicita serviciul la orice sucursala a UniCredit Ţiriac Bank, prin semnarea unei cereri de activare si a conditiilor generale de utilizare.

Pentru a beneficia de serviciu, numarul de telefon mobil al clientilor trebuie sa existe in sistemul bancii. Clientii pot verifica daca au numarul in baza de date a UniCredit Ţiriac Bank sunand la numarul de telefon 021.200.20.20.
Banca a mai implementat recent un sistem gratuit de notificare prin mesaje telefonice a tranzactiilor pe cardurile emise, pentru operatiunile considerate cu risc ridicat de frauda.

UniCredit Ţiriac Bank avea, la 10 septembrie, o retea de 200 de unitati si tinteste un numar de 240 de sucursale si agentii pana la sfarsitul lui 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri