Cele doua conturi curente – in lei si in euro – fac parte din Pachetul Exclusiv oferit de Millennium Bank. Acest pachet include card de debit Visa Electron si card de debit suplimentar gratuit, precum si acces gratuit la Internet Banking si Call Center, si un Descoperit de Cont de pana la sase salarii nete. In plus, detinatorii unui Pachet Exclusiv au comision zero la retragerea de numerar de la bancomatele Millennium Bank.

Pachetul Exclusiv ofera beneficii suplimentare in cazul incasarii salariului prin Millennium Bank. Aceste beneficii includ costuri preferentiale la alte produse si servicii ale bancii.

Millennium Bank este subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 49 de unitati pe teritoriul Romaniei, dintre care 15 Financial Centers, 33 Credit Centers si o sucursala de Private Banking.

Millennium bcp are o retea de peste 1.700 de unitati in 15 tari si peste 22.000 de angajati.