Astfel, dobanzile fixe la depozitele in lei au urcat in prezent la 11,50% pe an pentru depozitele la 1 luna, la 11,75% pe an pentru cele la 3 luni, 6 luni si pentru cele la 9 luni, in timp ce pentru depozitele la 12 luni dobanda fixa anuala este de 11,6%.

In septembrie, RIB anuntase o alta majorare a dobanzilor pentru depozitele in lei, cu 0,5 puncte procentuale, precum si o marire cu 0,25 puncte procentuale pentru depozitele in euro.

"RIB nu percepe comisioane de ridicare a numerarului la scadenta depozitului", mai spun reprezentantii bancii.

Toate operatiunile bancare se desfasoara on-line, permitand clientului sa aiba acces la depozit, din orice unitate RIB, indiferent de sucursala la care a fost constituit.

Citeste si:

Potrivit legii, toate soldurile conturilor clientilor RIB sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor din Sistemul Bancar.

Romanian International Bank activeaza pe piata bancara din Romania din 1998 si opereaza in acest moment prin 33 de unitati bancare, din care 14 in Bucuresti.

In primul semestru, banca a obtinut un profit net de 3,897 milioane lei (1,06 milioane euro), in crestere cu 13,33% fata de cel din perioada similara a anului trecut, in conditiile in care activele au avansat cu aproape 45%.