Rata de dobanda se apropie de cea a unui depozit la termen, pana la 10% pe an, in cazul contului in lei si pana la 4% pe an la cel in euro, in functie de dimensiunea soldului.

Produsul bancii se caracterizeaza prin combinarea flexibiliatatii unui cont curent cu dobanda seminificativa a unui depozit.

Astfel, dobanda se calculeaza zilnic la soldul contului si se capitalizeaza lunar. Contul poate fi deschis in lei sau euro, iar clientii beneficiaza de dobanda pentru orice suma existenta in cont, fara o limita minima sau maxima.

In acelasi timp, clientii Alpha IMMpremier
primesc un pachet de beneficii suplimentare compus din acces gratuit la serviciul de Internet Banking (Alpha Click) si pot opta de asemenea pentru carnet de cecuri.

Citeste si:

Pentru persoanele juridice, care au un cont cu sume cuprinse intre 0 si 10.000 de lei, rata dobanzii este, pentru leu, de 7%, iar pentru euro de 3,00%. Pentru conturile cu sume cuprinse intre 10.000,01 si 100.000.000 lei, rata dobanzii in lei este de 9%, iar pentru euro de 3,75% si, pentru conturile de peste 1 mil. lei, rata dobanzii este de 10%, iar pentru euro, de 4%.

Alpha Bank a obtinut din activitatile din Romania un profit brut de 33,2 milioane euro in primele sase luni ale acestui an, in crestere anuala cu 165,6%, pe fondul sporirii segmentului de creditare cu 81% in aceeasi perioada.

Pe segmentul depozitelor, Alpha Bank Romania
a inregistrat o crestere a volumului cu 36% la 30 iunie 2008, pana la 1,337 miliarde euro, fata de primul semestru al anului trecut, cand depozitele erau de 981 milioane euro.